May 23, 2010

Posted by in General | 0 comments

Repsol uneste cluburile auto – Eveniment auto

Repsol uneste cluburile auto – Eveniment auto

Avem placerea sa va invitam la un eveniment initiat de baietii de la Fankia.ro , o initiativa demna de lauda si pe care o sustinem.

La sfarsitul lunii mai 2010 va asteptam in Parcul Herastrau sa vedeti masini frumoase , concursuri de indemanare , minicursuri de siguranta in sofat , show pe bicicleta si multe altele pe care le veti descoperi la fata locului.

Distractie placuta !

Pentru prima data in Romania, cluburile auto se unesc pentru a va oferi un eveniment de neuitat sustinut de Repsol, care incurajeaza si promoveaza caii putere fie ca sunt pe doua sau pe patru roti.

Esti pasionat de masini si motoare? Sambata, 29 mai, ora 10:00, Bucurestiul va fi invadat de sute de cai putere, decibeli si fete frumoase care te vor intampina la primul eveniment organizat de cluburile auto cu sustinerea Repsol Romania.

Te asteptam in parcarea pavilionului H din Parcul Herastrau unde cluburile isi vor expune cele mai tari masini. Te invitam sa asisti la o prezentare de safe drive, concursuri de indemanare, drifturi, burnout, stunt bike, trial, unde pasionati din public vor avea ocazia sa conduca, nu doar sa priveasca, si sa experimenteze trasee special amenajate pentru ei.

Concursuri si premii pentru toti cei prezenti.

Vino sa simti si tu adrenalina si bucura-te de sunetul motoarelor.

Safe Drive:
Crezi ca stii sa conduci? Inscrie-te pe lista pentru Safe Drive si vei putea alfa! Ne adresam tuturor celor care vor sa-si conduca vehiculul in siguranta, pentru ei si familiile lor, dar si pentru ceilalti soferi/pietoni din trafic. Esti pregatit? Raspunde corect la probele de teorie si vei fi premiat!
Vor fi 4 module de practica, astfel incat gradul de dificultate sa fie crescut treptat, sa puna in evidenta, fara a pune in pericol, integritatea oamenilor si vehiculelor, si sa demonstreze necesitatea sistemelor active de siguranta, in special ABS, ESP si TCS.
Primii 5 concurenti care vor executa corect manevrele vor fi premiati!
Vor fi extrasi prin tragere la sort 10 membrii din fiecare club!

Cluburi auto:
Fiecare club, reprezentand propria marca, va expune un umar intre 3 sau 5 masini, ce vor fi special tunate si pregatite pentru acest eveniment.

Firma Janta.ro va ofera o reducere de 15% pentru orice produs pe durata evenimentului!

Vino sa participi si tu alaturi de noi la prima editie “Repsol uneste cluburile”

Leave a Reply