Jul 23, 2010

Posted by in General | 1 comment

Alfisti.ro te trimite in vacanta !

Alfisti.ro te trimite in vacanta !
Dragi Prieteni ,
in perioada 26 iulie – 27 august Alfisti Romania deruleaza o tombola pentru clientii magazinului online www.alfisti.ro !
Tombola are ca premii :
1. Un weekend la munte pentru doua persoane cu mic dejun inclus in perioada 3-5 septembrie 2010 , acomodarea facandu-se la Pensiunea Marlen din centrul Brasovului !
2. Un kit de schimb ulei Selenia 20k Alfa Romeo 10w40   sau Selenia TD 10w40 cu filtru ulei inclus si manopera inclusa pentru Bucuresti !
3. Un tricou rosu inscriptionat cu Alfaclub Romania , Selenia , Paraflu , Tutela si Alfisti.ro plus o sapca rosie inscriptionata Selenia !
La aceasta tombola participa toti clientii inregistrati ai magazinului virtual www.alfisti.ro care in perioada mentionata mai sus au cumparat produse in valoare minima de 300 lei , tva inclus pe o singura factura .
Tragerea la sorti va fi facuta in data de 29 august in cadrul intalnirii saptamanale din Bucuresti de catre membrii ai Asociatiei Sportive Alfaclub Romania .
Va dorim succes !
Echipa Alfisti.ro
  1. procasa style says:

    Prietenii nostri din Germania cand au venit la noi in vizita ne-au spus ca suntem o tara frumoasa desi reputatia noastra nu este atata de buna. Trebuie sa mai lucram la marketing. Fericit ca sunt roman !

Leave a Reply